Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2009
|
57
|
03
|
Tytuł artykułu
Wpływ dodatku mąki gryczanej na jakość chleba z mąki pszennej jasnej
Autorzy
Jurga R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
maka gryczana
jakosc
chleb
maka pszenna jasna
wlasciwosci
ocena
badania
cechy organoleptyczne
obrobka hydrotermiczna
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2009
Tom
57
Numer
03
Opis fizyczny
s.16-17,rys.
Twórcy
autor
Jurga R.
Przegląd Piekarski i Cukierniczy, ul.Rakowiecka 36/251, 02-532 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-77354dc5-a812-43fe-a179-aaa98688730c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.