PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1984 | 35 | 6 |
Tytuł artykułu

Zawartośc składników mineralnych w wybranych produktach spożywczych

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Mineral components of certain food products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
35
Numer
6
Opis fizyczny
s.516-523,tab,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Higieny, Akademia Medyczna w Łodzi, Łódź
autor
  • Katedra Higieny, Akademia Medyczna w Łodzi, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-772bbc8d-9c90-4b74-b116-130309c63abe
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.