Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2016
|
51
|
01-02
|
Tytuł artykułu
Zmiany zawartości i aktywności związków biologicznie czynnych w czerwonej porzeczce podczas zamrażalniczego przechowywania
Autorzy
Kwasniewska-Karolak I.
,
Krala L.
Warianty tytułu
EN
Changes of content and activity of biologically active compounds in red currants during frozen storage
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2016
Tom
51
Numer
01-02
Opis fizyczny
s.39-43,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kwasniewska-Karolak I.
Zakład Analizy i Dystrybucji Żywności, Instytut Technologii i Analiz Żywności, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
Krala L.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15199/8.2016.1-2.5
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-76bf0cc9-11c4-4b5e-9e79-52de257f160c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.