Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
Rocznik
2017
Tom
72
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Mikrofiltracja jako skuteczny zabieg wydłużający trwałość soku brzozowego
(
Bilek M.
,
Piekarz S.
,
Olszewski M.
,
Sosnowski S.
)
artykuł:
Badania przechowalnicze liofilizatów szczepów bakterii fermentacji mlekowej stosowanych w produkcji biopreparatów do kiszenia pasz i probiotyków dla zwierząt. Część 2
(
Miecznikowski A.
)
artykuł:
Wpływ procesów technologicznych na zmiany alergenności żywności oraz praktyk przemysłowych zwiększających efektywność zarządzania alergenami wewnątrz firmy
(
Makala H.
)
artykuł:
Prosty aparat wykorzystujący technologię osmozy odwróconej do zagęszczania rodzimego soku brzozowego
(
Wawer J.
,
Bilek M.
)
artykuł:
Wpływ wilgotności mieszanek na właściwości i teksturę eksrudatów kukurydzianych wzbogaconych w wytłoki lniane
(
Makowska A.
,
Kowalczewski P.
,
Paschke H.
)
artykuł:
Charakterystyka drożdży wyizolowanych z różnych środowisk naturalnych pod względem właściwości killerowych
(
Piasecka-Jozwiak K.
,
Chablowska B.
)
artykuł:
Wpływ metody obróbki cieplnej na zawartość podstawowych składników chemicznych w wybranych mięśniach wieprzowych
(
Rudy M.
,
Gil M.
,
Duma-Kocan P.
,
Glodek E.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.