7. HILDEBRAND D. H.: J. Am. Oil Chem. Soc., 1984, 61, 552.
8. HAMILTON R. J., BHATI A.: Fats and oils: chemistry and technology. Applied Science Publishers Ltd, London 1980.
9. MADSEN J.: Fett Wissenschaft Technologie 1987, 83, 165.
10. SZUCHAJ В. F., LIST G. R.: Commercial lecithin products: food use of soybean lecithin. (ed) Am. Oil Chem. Soc., Champaingn 1985.
11. SAWICKI J.: Wykorzystanie produktów ubocznych otrzymywanych z rafinacji olejów roślinnych. WPLiS, Warszawa 1968.
12. SCOCCA P. M.: J. Am. Oil Chem. Soc., 1976, 53, 428.
13. SZUHAJ B. F.: J. Am. Oil Chem. Soc. 1983, 60, 258A.
14. VAN NIEUWENHUYZEN W.: J. Am. Oil Chem. Soc., 1976, 53, 425.
15. VAN NIEUWENHUYZEN W.: J. Am. Oil Chem. Soc., 1981, 58, 886.
16. ZIEGELITZ R.: Isolation of purified phospholipidis from commercial lecithin and determination of their antioxidizing properties. Lucas Mayer Gmbh, (dane niopublikowane).
17. ZIEGELITZ R.: Lecithin - a versalite by product of soybean processing. Lucas Meyer Gmbh, (dane niepublikowane).