PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2019 | 597 |

Tytuł artykułu

The impact of different drying methods on quality of radish sprouts

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

PL
Wpływ różnych metod suszenia na jakość kiełków rzodkiewki

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

597

Opis fizyczny

p.41-51,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
  • Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
  • Nutrition and Food Science Area, Faculty of Pharmacy, University of Valencia, Valencia, Spain
autor
  • Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
  • Integrated Transformations of Renewable Matter Laboratory, Sorbonne Universities, University of Technology of Compiegne, France
  • Division of Food and Nutrition, Burn and Wound Healing Research Center, Shiraz University of Medical Sciences, Shiraz, Iran
autor
  • Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
  • Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-75a897f1-53ae-41c8-8c02-f8a1ea5d5891
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.