Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
2019
|
597
|
Tytuł artykułu
The impact of different drying methods on quality of radish sprouts
Autorzy
Wiktor A.
,
Wasilewska K.
,
Barba F.J.
,
Dadan M.
,
Koubaa M.
,
Roohinejad S.
,
Nowacka M.
,
Witrowa-Rajchert D.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Wpływ różnych metod suszenia na jakość kiełków rzodkiewki
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
radish
sprout
drying method
microwave drying
antioxidant
polyphenol
rehydration
total phenol content
DPPH method
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Rocznik
2019
Tom
597
Opis fizyczny
p.41-51,fig.,ref.
Twórcy
autor
Wiktor A.
Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
Wasilewska K.
Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
Barba F.J.
Nutrition and Food Science Area, Faculty of Pharmacy, University of Valencia, Valencia, Spain
autor
Dadan M.
Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
Koubaa M.
Integrated Transformations of Renewable Matter Laboratory, Sorbonne Universities, University of Technology of Compiegne, France
autor
Roohinejad S.
Division of Food and Nutrition, Burn and Wound Healing Research Center, Shiraz University of Medical Sciences, Shiraz, Iran
autor
Nowacka M.
Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
Witrowa-Rajchert D.
Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.22630/ZPPNR.2019.597.11
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-75a897f1-53ae-41c8-8c02-f8a1ea5d5891
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.