PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 4 |
Tytuł artykułu

Antioxidant properties of spice blends - example Herbes de Provence

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Właściwości przeciwutleniające mieszanek przyprawowych na przykładzie ziół prowansalskich Herbes de Provence
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Wydawca
-
Rocznik
Numer
4
Opis fizyczny
p.112-116,ref.
Twórcy
  • Faculty of Entrepreneurship and Quality Science, Department of Commodity and Quality Science, Gdynia Maritime University, Morska 81-85, 81-225 Gdynia, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-75a1a618-0f45-4fe3-a884-caec8bc2b1d4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.