PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1990 | 44 | 07 |
Tytuł artykułu

Zastosowanie analizy sensorycznej w ocenie jakości produktów białkowych i tłuszczowych

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Tom
44
Numer
07
Opis fizyczny
s.167-169,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Wydział Technologii Żywności, Norweski Uniwersytet Rolniczy, Norwegia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-759a12bc-b9d9-4d76-b0a2-6afc3cca1346
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.