Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1986
|
38
|
02
|
Tytuł artykułu
ETO a nauka, dydaktyka i praktyka wytwarzania żywności
Autorzy
Pezacki W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
rozwoj przemyslu
przemysl zywnosciowy
rozwoj techniki
technologia zywnosci
automatyzacja produkcji
automatyzacja procesow technologicznych
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1986
Tom
38
Numer
02
Opis fizyczny
s.1-4,rys.
Twórcy
autor
Pezacki W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-756dd7ea-55dc-491d-992c-a940bab4f66a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.