Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2019
Tom
73
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Opakowania do żywności - wymagania, kontrowersje i trendy
(
Szymanska I.
,
Zbikowska A.
,
Marciniak-Lukasiak K.
)
artykuł:
Charakterystyka wybranych naturalnych metod utrwalania mięsa i przetworów mięsnych
(
Dasiewicz K.
)
artykuł:
Utrwalanie soków wysokiej jakości z wykorzystaniem wysokich ciśnień
(
Bone J.
,
Widlak G.
,
Wachowicz L.
)
artykuł:
Wkrocz w erę NON GMO z SGS Polska!
artykuł:
Między inicjatywami krajowymi a światowymi - na przykładzie znakowania żywności
(
Wesolowska A.
)
artykuł:
System Jakości Certyfikowany Produkt (CP)
(
MM
)
artykuł:
Uwarunkowania i tendencje krajowego popytu na żywność w latach 2017-2018
(
Swietlik K.
)
artykuł:
Wymagania prawne znakowania w ramach trendu "clean label"
(
Zawadka M.
)
artykuł:
Technologia ograniczająca wadliwe opakowania
(
MM
)
artykuł:
Odpady z tworzyw sztucznych i recykling w UE: fakty i liczby
(
MM
)
artykuł:
Analiza stosowanych metod oceny dostawców współpracujących z zakładami branży mięsnej
(
Jakubowska-Gawlik K.
,
Trafialek J.
)
artykuł:
Zagrożenia związane z obecnością w żywności bakterii z rodzaju Clostridium
(
Leja K.
,
Szudera-Konczal K.
,
Czaczyk K.
)
artykuł:
Zagospodarowanie serwtki kwasowej
(
Tarapata J.
,
Tomalik K.
,
Lobacz A.
,
Zulewska J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.