PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 101 |

Tytuł artykułu

The application of melanin modified gelatin coatings for packaging and the oxidative stability of pork lard

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

101

Opis fizyczny

p.108-119,ref.

Twórcy

  • Center of Bioimmobilisation and Innovative Packaging Materials, Faculty of Food Sciences and Fisheries, West Pomeranian University of Technology Szczecin, 35 Janickiego Str., 71-270 Szczecin, Poland
autor
  • Center of Bioimmobilisation and Innovative Packaging Materials, Faculty of Food Sciences and Fisheries, West Pomeranian University of Technology Szczecin, 35 Janickiego Str., 71-270 Szczecin, Poland
  • Center of Bioimmobilisation and Innovative Packaging Materials, Faculty of Food Sciences and Fisheries, West Pomeranian University of Technology Szczecin, 35 Janickiego Str., 71-270 Szczecin, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-753cac55-edba-477f-82e7-f4caf77a82ea
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.