PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2013 | 21 | 12 |
Tytuł artykułu

Kwasy tłuszczowe oraz witamina E jako czynniki immunodulujące - wykorzystanie w żywieniu kurcząt brojlerów

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Czasopismo
Rocznik
Tom
21
Numer
12
Opis fizyczny
s.22-23,wykr.
Twórcy
autor
  • Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt, Polska Akademia Nauk, Jabłonna
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-75377cb1-982e-4f4c-a14d-ebf40db77374
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.