Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Forum Mleczarskie Biznes. Fachowy Magazyn Producentów i Dostawców w Branży Mleczarskiej
2012
|
1
|
Tytuł artykułu
Dodatki modyfikujące konsystencję
Autorzy
Ziarno M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
technologia zywnosci
dodatki do zywnosci
bezpieczenstwo zywnosci
konsystencja
modyfikacja konsystencji zywnosci
przetwory mleczne
emulgatory
sole emulgujace
stabilizatory
zele
zageszczacze
skrobia
skrobia modyfikowana
aromaty spozywcze
lecytyna
fosforany
polifosforany
analogi serow topionych
analogi bitej smietanki
Wydawca
-
Czasopismo
Forum Mleczarskie Biznes. Fachowy Magazyn Producentów i Dostawców w Branży Mleczarskiej
Rocznik
2012
Numer
1
Opis fizyczny
s.28,30-33,rys.,fot.
Twórcy
autor
Ziarno M.
Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności, Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-74e9a49e-3f29-4c63-be6c-7cb2750d7b29
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.