Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2008
Tom
56
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Couva TM 850 NH - innowacja w produkcji cukierniczych polew tłuszczowych
artykuł:
Materiały i wyroby do kontaktu z żywnością
(
Gasparska R.
)
artykuł:
SITSpoż. z sukcesem wykorzystuje fundusze unijne
(
Janicka M.
)
artykuł:
Palniki peletowe do pieców piekarskich na tanie, krajowe, ekologiczne paliwo. Palniki PELLAS przynoszą piekarniom oszczędności w wydatkach na opał rzędu 50-60 proc.!!!
artykuł:
Wszystkimi zmysłami
(
Zawadzka-Ben Dor R.
)
artykuł:
Targi ISM w Kolonii - tym razem skromniej
(
Stus M.
)
artykuł:
Podstawowe surowce piekarskie: Mąka (cz.II) (oznaczenia jakościowe oraz praktyczna interpretacja)
(
Jarosz K.
)
artykuł:
Fundusze strukturalne: nowe środki - nowe szanse
(
Stus M.
)
artykuł:
Po co firmie silna marka? (Cz.I)
(
Czerwinska M.
,
Hulas F.
)
artykuł:
Informatyka w piekarni i cukierni. Reklama w Internecie - nowoczesne metody prezentacji oferty i pozyskiwania Klientów: strona internetowa, e-mailing, reklama kontekstowa w wyszukiwarkach internetowych (np. Google)
(
Latawiec M.
)
artykuł:
Jak zapewnić odpowiednią jakość mąki pszennej
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Skrócenie okresu wypowiedzenia i zwolnienie pracownika z obowiązku świadczenia pracy
(
Paprocki J.
)
artykuł:
BioFach
artykuł:
Masło i jego wykorzystanie w branży ciastkarsko-cukierniczej
(
Ziarno M.
,
Zareba D.
)
artykuł:
Wpływ dodatku rozdrobnionej mąki żytniej na jakość pieczywa
(
Jurga R.
)
artykuł:
Chleb graham - doskonały z długą fermentacją
(
Slowik E.
)
artykuł:
System CSB efektywnie realizuje komunikację ze sklepami firmowymi
(
Stec A.
)
artykuł:
Redukcja zatrudnienia w firmach zatrudniających ponad 20 pracowników - obowiązek wypłaty odszkodowań
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Jak reklamować pieczywo?
(
P.K.
)
artykuł:
Rynek piekarski - liczby, fakty, tendencje
(
Kania-Lentes P.
,
Soszynska-Masny M.
)
artykuł:
Chleba naszego powszedniego... Z dr. hab. Michałem Gajlewiczem z Zakładu Teorii Komunikacji Społecznej Instytutu Dziennikarstwa UW - rozmawia...
(
Zawadzka-Ben Dor R.
)
artykuł:
Dlaczego warto zainwestować w piece HEUFT? Zakup pieca termoolejowego HEUFT = najwyższa jakość wypieku i maksimum oszczędności
artykuł:
60 lat tradycji, 20 lat samodzielności. SPC w Warszawie
artykuł:
Niepodległość w filiżance herbaty
(
Zawadzka-Ben Dor R.
)
artykuł:
Reklama zewnętrzna - nie wszystko jest dozwolone
(
A.L.
)
artykuł:
Zbliża się lato! Już dziś zadbaj o swoje ciasto!
artykuł:
Innowacje w rzemiośle piekarskim
(
Szczepaniak J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.