Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
2011
|
55
|
10
|
Tytuł artykułu
Co wnosi branża piwowarska do ochrony środowiska w Polsce?
Autorzy
Pawelas A.
Warianty tytułu
EN
What is the brewing industry carrying into the environmental protection in Poland?
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2011
Tom
55
Numer
10
Opis fizyczny
s.15-17,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pawelas A.
Carlsberg Polska S.A.
Bibliografia
1. Brewers of Europe, 2002. Guidance note for establishing BAT in the brewing industry, Brussels
2. Browary Polskie/Ministerstwo Środowiska, 2005. Najlepsze dostępne techniki (BAT). Wytyczne dla przemysłu piwowarskiego. Warszawa
3. FAPA 1998. Ochrona środowiska w przemyśle piwowarskim, Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa. Warszawa
4. Kristiansen A., Johannes K.: 2011. 2020: The future brewery. Brauwelt International nr 11/2011 cz. 1,111/2011 cz. 2
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-74a18d62-eeb6-4cba-92a2-3a060ceb79ed
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.