Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1980
|
31
|
1
|
Tytuł artykułu
Zawartość arsenu w przetworach owocowych i warzywnych
Autorzy
Brzozowska B.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Soderzhanie mysh'jaka v fruktovyh i ovoshhnyh izdelijah
EN
Arsenic content of vegetable and fruit products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
produkty owocowe
produkty warzywne
przetwory warzywne
przetwory owocowe
pobieranie probek
arsen
zawartosc arsenu
oznaczanie zawartosci
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1980
Tom
31
Numer
1
Opis fizyczny
s.57-59,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Brzozowska B.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Wojewódzka Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna, Gdańsk
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7467e2ca-3a21-4d44-a57a-7b0be050e5b2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.