PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1987 | 14 | 3 |

Tytuł artykułu

Studies on the utilization of zinc from experimental diets by laboratory rats. Part III. Effect of dietary zinc level and protein source on iron copper and absorption and their content in the tissues of rats

Warianty tytułu

PL
Badania nad wykorzystaniem cynku z diet modelowych przez szczury laboratoryjne. Cz.III. Wpływ poziomu cynku i żródła białka w diecie na wchłanianie żelaza i miedzi oraz na zawartość tych pierwiastków w wybranych narządach szczurów
RU
Issledovanija ispol'zovanija cinka iz obrazcovykh diet laboratornymi krysami. III chast'. Vlijanie urovnja cinka i istochnika belka v diete na rezorbciju zheleza i medi a takzhe na soderzhanie ehtikh ehlementov v izbrannykh organakh krys

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL
RU

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

14

Numer

3

Opis fizyczny

p.145-152,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Food Nutritional Value, National Institute of Food and Nutrition in Warsaw, Warsaw, Poland
autor
  • Department of Food Nutritional Value, National Institute of Food and Nutrition in Warsaw, Warsaw, Poland
  • Department of Food Nutritional Value, National Institute of Food and Nutrition in Warsaw, Warsaw, Poland
  • Department of Food Nutritional Value, National Institute of Food and Nutrition in Warsaw, Warsaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-73dd9333-0de1-4fc9-8d77-864e688aecfe
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.