PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 49 | 2 |

Tytuł artykułu

Ocena profilu kwasów tłuszczowych oraz izomerów trans w czekoladach mlecznych i wyrobach czekoladowych

Warianty tytułu

EN
Assessment profile of fatty acids and trans isomers in the milk chocolates and chocolate products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

49

Numer

2

Opis fizyczny

s.168-175,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-735280d5-e1c0-4577-aa4c-18dcd5c28d25
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.