Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Rozprawy Naukowe i Monografie. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
2012
|
406
|
Tytuł artykułu
Studia nad funkcjonalną rolą izomerów trans kwasów tłuszczowych w wyrobach ciastkarskich kruchych
Autorzy
Zbikowska A.
Warianty tytułu
EN
Studies on the functional role of trans fatty acids in shortcrust pastry goods
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
wyroby ciastkarskie
ciastka kruche
jakosc
jakosc sensoryczna
wartosc zywieniowa
tluszcze jadalne
szorteningi
sklad kwasow tluszczowych
izomery trans
Wydawca
-
Czasopismo
Rozprawy Naukowe i Monografie. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Rocznik
2012
Numer
406
Opis fizyczny
s.1-126,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zbikowska A.
Katedra Technologii Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-731772fa-6518-483d-880c-46afe8bc5710
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.