PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 23 | 4 |
Tytuł artykułu

The effect of plant polyphenols on the antioxidant defence system of weaned piglets subjected to an Escherichia coli challenge

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
23
Numer
4
Opis fizyczny
p.324-330,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Health, Animal Science and Food Safety, Department of Health, Animal Science and Food Safety, Universita degli Studi di Milano, Via Celoria 10, 20133 Milan, Italy
autor
  • Key Laboratory of Feed Biotechnology of the Ministry of Agriculture, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Zhongguancun Nandajie 12, 100081 Beijing, China
autor
  • Department of Health, Animal Science and Food Safety, Department of Health, Animal Science and Food Safety, Universita degli Studi di Milano, Via Celoria 10, 20133 Milan, Italy
  • Lombardy and Emilia Romagna Experimental Zootechnic Institute, Via Bianchi 9, 25124 Brescia, Italy
autor
  • Department of Health, Animal Science and Food Safety, Department of Health, Animal Science and Food Safety, Universita degli Studi di Milano, Via Celoria 10, 20133 Milan, Italy
autor
  • Department of Health, Animal Science and Food Safety, Department of Health, Animal Science and Food Safety, Universita degli Studi di Milano, Via Celoria 10, 20133 Milan, Italy
autor
  • Department of Health, Animal Science and Food Safety, Department of Health, Animal Science and Food Safety, Universita degli Studi di Milano, Via Celoria 10, 20133 Milan, Italy
autor
  • Department of Health, Animal Science and Food Safety, Department of Health, Animal Science and Food Safety, Universita degli Studi di Milano, Via Celoria 10, 20133 Milan, Italy
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-72ecc9ee-e81c-438a-81db-d7f96019adcd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.