Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
19[150]
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Rybactwo Morskie i Technologia Żywności. Akademia Rolnicza w Szczecinie.
Wydawca
-
Rocznik
1992
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
19[150]
artykuł:
Odżywianie się śledzia i szprota w południowym Bałtyku w latach 1986-1989
(
Szypula J.
)
artykuł:
Wpływ taniny i mieszaniny taniny z fosforanem trisodowym na rozpuszczalność białek, uwalnianie się aldehydu mrówkowego oraz właściwości fizyczne farszów z dorszy bałtyckich w zamrażalniczym utrwalaniu
(
Swiniarska J.
,
Maslak A.
)
artykuł:
Studium porównawcze zastosowania metod numerycznych dla stymulacji procesu rozmrażania żywności
(
Kawka T.
)
artykuł:
Ocena wpływu chlorfenwinfosu na aktywny wysiłek fizyczny karpia (CYPRINUS CARPIO L.) metodą testu wysiłkowego
(
Klyszejko B.
)
artykuł:
Metoda badania wpływu toksykantów na ryby na podstawie zmian pobudliwości centralnego układu nerwowego
(
Klyszejko B.
)
artykuł:
Odżywianie się dorsza (GADUS MORHUA) w południowym Bałtyku w latach 1986-1989
(
Zalachowski W.
)
artykuł:
Sezonowe zmiany odżywiania się, kondycji i dojrzałości gonad śledzia z rejonu Dziwnowa
(
Szypula J.
)
artykuł:
Wybór metody numerycznego rozwiązania nieliniowych zagadnień cząstkowych przewodzenia ciepła stosowanych w technologii żywności
(
Kawka T.
,
Miklewski A.
)
artykuł:
Wzrost młodzieży troci (Salmo trutta L.) w potoku Osówka
(
Chelkowski Z.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.