Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
05
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
Wydawca
-
Rocznik
1960
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Wpływ sposobu odkwaszania i odbarwiania na usuwanie steroli z oleju rzepakowego
(
Niewiadomski H.
,
Klopotek A.
)
artykuł:
Porównanie wydajności aminokwasów hydrolizatów kazeinowych kwasowych i enzymatycznych z uwzglednieniem ich optymalnego składu i cech smakowych
(
Janicki J.
,
Skupin J.
)
artykuł:
Dalsze obserwacje nad utlenialnością tłuszczu i zawartości globuliny w mleku krów rasy nizinnej o różnej wydajności
(
Pijanowski E.
,
Jasinska S.
,
Benedykcinska A.
)
artykuł:
Zależność wartości wypiekowej mąki żytniej od biochemicznych właściwości ziarna
(
Kaminski E.
)
artykuł:
Próby otrzymywania potażu technicznego z wywaru melasowego przy użyciu polskiego kationitu KS 12 w cyklu amonowym
artykuł:
Studia nad ustaleniem kryteriów oceny jakości suchych koncentratów spożywczych - na przykładzie potrawy z kaszy gryczanej, ze szczególnym uwzglednieniem parametrów mikrobiologicznych
(
Janicki J.
,
Stawicki S.
)
artykuł:
Trafność wzrokowej i pomiarowej oceny szynek
(
Janicki M. A.
,
Walczak Z.
)
artykuł:
Metoda oznaczania zawartości kationów i popiołóu w produktach cukrowniczych przy użyciu wymieniaczy jonowych
(
Zagrodzki S.
,
Zaorska H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.