Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
Rocznik
1991
Tom
17(41)
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Effect of irradiation dose on sensory characteristics and microbiological contamination of chosen seasonings
(
Kaminski E.
,
Wasowicz E.
,
Zawirska-Wojtasiak R.
,
Czaczyk K.
,
Trojanowska87, K.
)
artykuł:
Studies of chemical composition of Polish triticale varietes. I. Chemical composition of grain
(
Bartnik M.
,
Gwardys M.
)
artykuł:
Thiamin and riboflavin contents in fresh and preserved (freezing, canning) broad bean seeds
(
Lisiewska Z.
,
Kmiecik W.
)
artykuł:
Low molecular weight nitrogen compounds in rapeseed
(
Leman H.
,
Kostyra H.
,
Sielawa B.
,
Kozlowska H.
)
artykuł:
Cellulolytic activity of regenerated protoplasts of Trichosporon cutaneum TrNU 18
(
Oberman H.
,
Stobinska H.
,
Kregiel D.
)
artykuł:
Desorption of polyphenols during autolysis of sedimentary wine yeasts
(
Pogorzelski E.
,
Czyżycki A.
,
Lukawska-Pietrzak Z.
)
artykuł:
Studies on antinutritive components of the rye grain. III. Comparison of changes in enzymatic activity and selected components of blood plasma in rats fed for long periods with diets rich in ground wheat and rye
(
Tluscik F.
,
Polanowski A.
,
Kupiec R.
,
Rakowska M.
)
artykuł:
Co-culture of a fungus Trichoderma and a bacterium Azospirillum on nitrogen lacking medium with cellulose as the only source of carbon. I. Induction and selection of mutants of Trichoderma with increased cellulolytic activity
(
Bien M.
,
Lachowicz T. M.
,
Panek L.
)
artykuł:
Fruits as bioflavanoids sources
(
Wilska-Jeszka J.
,
Los J.
,
Pawlak M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.