PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1988 | 14(38) | 1 |
Tytuł artykułu

Improving of functional properties of oilseed and legume proteins by structural changes

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Poprawa właściwości funkcjonalnych białek nasion roślin oleistych i strączkowych przez zmiany strukturalne
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
Numer
1
Opis fizyczny
p.15-23,fig.,ref.
Twórcy
  • Central Institute for Nutrition, Academy of Sciences for the GDR, Potsdam-Rehbruce, GDR
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-722dcdf1-afe8-4fb1-bdf0-e3d1a3634174
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.