PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2024 | 31 | 3 |

Tytuł artykułu

Właściwości chemiczne, przeciwutleniające i sensoryczne napoju sojowego typu kombucha

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
The chemical, antioxidant and sensory properties of kombucha soy beverage

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

31

Numer

3

Opis fizyczny

s.115-128,rys.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Wydział Nauk o Żywności, Uniwersytet Warmińsko Mazurski w Olsztynie, Plac Cieszyński 1, 10-726 Olsztyn
  • Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Wydział Nauk o Żywności, Uniwersytet Warmińsko Mazurski w Olsztynie, Plac Cieszyński 1, 10-726 Olsztyn
autor
  • Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Wydział Nauk o Żywności, Uniwersytet Warmińsko Mazurski w Olsztynie, Plac Cieszyński 1, 10-726 Olsztyn
autor
  • Zakład Chemii i Biodynamiki Żywności, Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności, Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie, ul.Tuwima 10, 10-748 Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-71adabbd-d134-4e23-a269-7d862ad80e13
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.