PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1968 | 19 | 2 |

Tytuł artykułu

Zawartość tiaminy oraz całkowitej i wolnej witaminy B6 w gryce i prażonej kaszy gryczanej

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Soderzhanie tiamina a takzhe obshhego i svobodnogo vitamina B6 v grechikhe i v grechnevojj ktupe (kashi)
EN
Content of thiamin, and of total and free vitamin B6 in buckwheat grains and groats

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

19

Numer

2

Opis fizyczny

s.207-212,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
  • Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-70f6e6cb-19b0-4143-9d57-e9afe34440d7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.