PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2018 | 86 | 5 |

Tytuł artykułu

Trendy w produkcji żywności

Autorzy

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

86

Numer

5

Opis fizyczny

s.12-16,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, Wydział Biologii, Nauk o Zwierzętach i Biogospodarki, Uniwersytet Przyrodniczy w Lubline, Lublin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-70d127b9-6038-4f7d-b7fa-3f10b0642866
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.