Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2016
Tom
---
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Królik czy zając - który bardziej godzien świąt?
(
Harapkiewicz W.
)
artykuł:
6. Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO
artykuł:
Uroczysko Siedmiu Stawów
(
Handkowska H.
)
artykuł:
Zaplecze nie od parady!
(
Drygas A.
)
artykuł:
MAKRO partnerem akcji promującej norweskiego dorsza zimowego - Skreia
artykuł:
Arte Culinaria Italiana - wielki powrót konkursu
artykuł:
Narodowa Reprezentacja Polskich Kucharzy w daniach regionalnych
artykuł:
Gastronomia wymaga nowoczesnych technologii
(
Sienkiewicz T.
)
artykuł:
Żeby być Kimś, trzeba poświęcić więcej czasu pracy niż samej sobie. Z Magdaleną Ossowską, zastępcą Szefa Kuchni w restauracji YoSH w Stuttgarcie (*Michelin), która aktywnie uczestniczy w akcjach charytatywnych organizowanych przez polskich kucharzy i wspiera młodych adeptów zawodu - o drodze do Gwiazdki rozmawia Beata Marcińczyk
(
Marcinczyk B.
)
artykuł:
Madryt Fusion, a raczej Madrid Fashion
(
Szyc Juchnowicz E. M.
)
artykuł:
Podatek handlowy rykoszetem trafi w gastronomię?
(
Boruc R.
)
artykuł:
Zmieniają się ceny w hotelach - w Polsce i na świecie
(
Szott M.
)
artykuł:
Rozmowa z Tomaszem Połom, Szefem Kuchni Restauracji Uroczysko Siedmiu Stawów Luxury Hotel & SPA w Goli Dzierżoniowskiej
artykuł:
Wieprzowina jest OK!
artykuł:
Teo-ria smaku i życia ze smakiem. Z Teo Vafidisem, najbardziej znanym i cenionym kucharzem greckim w Polsce, o przenikaniu się kultur i smaków rozmawia Beata Marcińczyk
(
Marcinczyk B.
)
artykuł:
Śniadaniowa rewolucja trwa
(
Podolska E.
)
artykuł:
Zastawa wizytówką prestiżu restauracji
(
Drygas A.
)
artykuł:
Na lody czas, na lody...
(
Drygas A.
)
artykuł:
Konkurs pomysłów
(
Olszanski T.
)
artykuł:
Jakość i świeżość - przepis na sukces każdej restauracji. Rozmowa z Jarosławem Uścińskim, klientem Selgros Cash & Carry, szefem kuchni i właścicielem restauracji Moonsfera w Warszawie, prezesem Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni
artykuł:
Szanuj kelnera swego
(
Gornik G.
)
artykuł:
Praca daje mi szczęście poprzez kontakt z ludźmi i gotowanie! Z Michałem Bałazy, który gotował dla następców tronów i sportowców, o wypełnianiu przez niego roli Ambasadora Kulinarnego Polski, rozmawia Beata Marcińczyk
(
Marcinczyk B.
)
artykuł:
Co słychać w branży?
(
Sienkiewicz T.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.