PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 43 | 3(336) |

Tytuł artykułu

The effect of modification of salt composition on the quality of sausages storage in modified atmosphere

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

PL
Wpływ modyfikacji składu soli na jakość kiełbas składowanych w modyfikowanej atmosferze

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Twórcy

  • Department of Meat Science, West Pomeranian University of Technology, Szczecin, Poland
autor
  • Department of Meat Science, West Pomeranian University of Technology, Szczecin, Poland
autor
  • Department of Meat Science, West Pomeranian University of Technology, Szczecin, Poland
  • Department of Meat Science, West Pomeranian University of Technology, Szczecin, Poland
autor
  • Department of Meat Science, West Pomeranian University of Technology, Szczecin, Poland
autor
  • Center of Bioimmobilisation and Innovative Packaging Materials, West Pomeranian University of Technology, Szczecin, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-7046c815-38fc-47e9-ab8a-a6dee6829718
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.