PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 32 | 1 |
Tytuł artykułu

Skład podstawowy i właściwości przeciwutleniające liści wybranych odmian gryki zwyczajnej oraz tatarki

Warianty tytułu
EN
Basic chemical composition and antioxidant activity leaves of selected buckwheat's varietes and tartary buckwheat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
32
Numer
1
Opis fizyczny
s.92-100,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Żywienia Człowieka, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków
autor
  • Instytut Produkcji Roślinnej, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Al.Mickiewicza 21, 31-120 Kraków
autor
  • Katedra i Zakład Farmakognozji, Uniwersytet Jagielloński, ul.Medyczna 9, 30-688 Kraków
autor
  • Katedra Żywienia Człowieka, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków
  • Katedra Żywienia Człowieka, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków
  • Instytut Produkcji Roślinnej, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Al.Mickiewicza 21, 31-120 Kraków
autor
  • Małopolska Hodowla Roślin, Zakład Hodowlano-Produkcyjny Palikije, 24-204 Wojciechów
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-700b8c70-ebee-4836-a06f-24361a9d01e0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.