PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 3 |

Tytuł artykułu

Organic vs conventional food - qualitative and environmental implications

Warianty tytułu

PL
Żywność ekologiczna a konwencjonalna - implikacje jakościowe i środowiskowe

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Numer

3

Opis fizyczny

p.15-22,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Commodity Science and Food Analysis, Faculty of Economics, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Plac Cieszynski 1, 10-719 Olsztyn, Poland
  • Department of Commodity Science and Food Analysis, Faculty of Food Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Plac Cieszynski 1, 10-719 Olsztyn, Poland
autor
  • Department of Commodity Science and Food Analysis, Faculty of Economics, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Plac Cieszynski 1, 10-719 Olsztyn, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-700361b6-fea9-46b6-91ae-689fb04a74ad
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.