Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2008
|
12
|
11
|
Tytuł artykułu
Torty z nutą kakao i czekolady
Autorzy
Jablecka J.
,
Baralkiewicz K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wyroby cukiernicze
ciasta
torty
torty czekoladowe
nadzienie cukiernicze
kremy czekoladowe
mus czekoladowy
sztuka kulinarna
cukiernictwo
tort Sachera
tort Dobosa
tort Marcello
tort Wegierski
tort Karlsbadzki
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2008
Tom
12
Numer
11
Opis fizyczny
s.64-65,fot.
Twórcy
autor
Jablecka J.
autor
Baralkiewicz K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6fa7dc5b-b600-4a89-a4fb-01d60824fcfa
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.