Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Woda - Środowisko - Obszary Wiejskie
Rocznik
2013
Tom
13
Numer
1[41]
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1[41]
artykuł:
Ocena bodźcowości i odczuć termicznych na obszarze województwa lubuskiego
(
Makosza A.
)
artykuł:
Pomiar objętości przepływu wody i masy substancji w niej zawartej i jego niepewność na przykładzie stawów rybnych
(
Kaca E.
)
artykuł:
Charakterystyka mikroorganizmów zdolnych do usuwania odorowych związków lotnych z pomiotu kurzego
(
Matusiak K.
,
Gutarowska B.
,
Borowski S.
)
artykuł:
Porównanie średniej dobowej temperatury i wilgotności powietrza mierzonych i obliczanych metodami standardową i automatyczną
(
Kajewska-Szkudlarek J.
,
Rojek M.
)
artykuł:
Biologiczna specyfika traw rozłogowych w warunkach wieloletniego intensywnego użytkowania agrofitocenoz
(
Zezmer N.
,
Orlienkowa J.
)
artykuł:
Zróżnicowanie zbiorowisk muraw psammofilnych w południowo-wschodniej Polsce
(
Traba C.
,
Rogut K.
)
artykuł:
Zbiorowiska łąkowe w powiecie wałbrzyskim - możliwości ich ochrony w ramach pakietów przyrodniczych programu rolnośrodowiskowego
(
Paszkiewicz-Jasinska A.
,
Nadolna L.
)
artykuł:
Flora łąk Zakładu Doświadczalnego Instytutu Zootechniki w Odrzechowej objętych programem rolnośrodowiskowym
(
Bragiel P.
,
Traba C.
)
artykuł:
Rozpraszanie składników nawozowych z żywności traktowanej jako odpad
(
Sapek A.
)
artykuł:
Gospodarka cynkiem na łące trwałej grądowej w warunkach zróżnicowanego nawożenia
(
Barszczewski J.
,
Ducka M.
)
artykuł:
Wpływ czynników antropogenicznych na równowagę koryt dopływów górnej Wisły
(
Lapuszek M.
)
artykuł:
Rola bakterii fermentacji mlekowej w poprawie jakości mikrobiologicznej kiszonek z runi łąkowej w gospodarstwach ekologicznych
(
Zielinska K.
,
Fabiszewska A.
,
Stecka K.
,
Wrobel B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.