Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1980
|
31
|
1
|
Tytuł artykułu
Zawartość azotynów i azotanów w krajowych przetworach mięsnych
Autorzy
Lemieszek-Chodorowska K.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Soderzhanie nitratov i nitritov v mjasnyh izdelija otechestvennogo proizvodstva
EN
Nitrites and nitrates contents in Polish meat products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
produkty miesne
przetwory miesne
konserwy miesne
azotyny
azotany
zawartosc azotynow
zawartosc azotanow
dawki dopuszczalne
rynek zywnosciowy
rynek krajowy
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1980
Tom
31
Numer
1
Opis fizyczny
s.49-51,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Lemieszek-Chodorowska K.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6f37f385-34a9-407c-b91d-9d973302534d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.