PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2024 | 31 | 3 |

Tytuł artykułu

Przepływowa pasteryzacja mikrofalowa produktów owocowych i warzywnych

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Continuous flow microwave pasteurization of fruit and vegetable products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

31

Numer

3

Opis fizyczny

s.55-68,rys.,fot.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Technologii Owoców, Warzyw i Zbóż, Katedra Technologii i Oceny Żywności Instytut Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa
autor
  • Zakład Technologii Owoców, Warzyw i Zbóż, Katedra Technoligii i Oceny Żywnośći, Instytut Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 166, 02-787 Warszaw
  • Zakład Technologii Owoców,Warzyw i Zbóż, Katedra Technologii i Oceny Żywności, Instytut Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 166, 02-787 Warszaw

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-6f2f0a15-bc3d-4781-b1df-c0510a07d4bc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.