PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 53 | 1 |

Tytuł artykułu

Development of singlet oxygen absorption capacity (SOAC) assay method and the quenching activity of singlet oxygen by carotenoids and vegetables

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

53

Numer

1

Opis fizyczny

p.80,ref.

Twórcy

autor
  • Research Institute, Kagome Co., Ltd., 17 Nishitomiyama, Nasushiobara, Tochigi, 329-2762, Japan
autor
  • Research Institute, Kagome Co., Ltd., 17 Nishitomiyama, Nasushiobara, Tochigi, 329-2762, Japan
autor
  • Department of Chemistry, Faculty of Science, Ehime University, 2-5 Bunkyo-cho, Matsuyama, Ehime, 790-8577, Japan
autor
  • Research Institute, Kagome Co., Ltd., 17 Nishitomiyama, Nasushiobara, Tochigi, 329-2762, Japan
autor
  • Research Institute, Kagome Co., Ltd., 17 Nishitomiyama, Nasushiobara, Tochigi, 329-2762, Japan
  • Department of Chemistry, Faculty of Science, Ehime University, 2-5 Bunkyo-cho, Matsuyama, Ehime, 790-8577, Japan
autor
  • Department of Food Science, Graduate School of Nutrition and Bioscience, The University of Tokushima, Tokushima, 770-8503, Japan
autor
  • Department of Chemistry, Faculty of Science, Ehime University, 2-5 Bunkyo-cho, Matsuyama, Ehime, 790-8577, Japan

Bibliografia

Uwagi

rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-6f2a8c82-986d-43be-84d4-6c42d1c615a1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.