Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2012
Tom
---
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Mistrzostwa HoReCa trwają cały rok
(
Sienkiewicz T.
)
artykuł:
Kuchnia wielkich mistrzów w rękach pasjonata. Rozmowa z Bogdanem Gałązką, Szefem Kuchni restauracji Gothic Cafe and Restaurant na zamku w Malborku, która otrzymała nagrodę Hermesa Poradnika Restauratora w kategorii Ogólnopolska Restauracja Tradycyjna
(
Czerwinska E.
)
artykuł:
Co jedzą piłkarze reprezentacji Polski... Rozmowa z Tomaszem Leśniakiem, kucharzem Polskiej Reprezentacji w Piłce Nożnej, na co dzień szefem kuchni w krakowskim Sheratonie
(
Handkowska H.
)
artykuł:
Coraz lepszy sezon
(
Boruc R.
)
artykuł:
Gdzie najchętniej wypoczywają Polacy?
(
Andrzejewski J.
)
artykuł:
Przechowywanie w środowisku próżni
(
Warciarek M.
)
artykuł:
Rodzinna wizyta w hotelu
(
Warciarek M.
)
artykuł:
Higieniczna cenzurka
(
Sienkiewicz T.
)
artykuł:
Dodatek jak deser
(
Sienkiewicz T.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.