Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2019
Tom
67
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Karmel lekcja 129. Dekoracja ślubna
(
Tomczyk B.
)
artykuł:
Jak dobrze sprzedać swoją piekarnię?
(
Moszczynski W.
)
artykuł:
Higiena w nowoczesnym zakładzie cukierniczym
(
Steklinska P.
)
artykuł:
Konferencja prasowa Targów Brneńskich
(
M.Z.
)
artykuł:
Cvivek, Tarn, Rebula i inne wina słoweńskie
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Styl Angielski z Małgorzatą Weber. Betonowa awangarda
(
Weber M.
)
artykuł:
Influencer marketing
(
Banaszak A.
,
Banaszak S.
)
artykuł:
Roślinne źródło białka, a więc warzywa strączkowe pod lupą dietetyka
(
Ceborska-Scheiterbauer E.
)
artykuł:
O stroju roboczym, czysych rękach i... brodzie. Rozmowa z Maciejem Doszczenko, auditorem wewnętrznym, kierownikiem Działu Kontroli Wewnętrznej, Cukiernia Sowa Sp.J.
artykuł:
Strategia CSR w piekarni
(
Pietka A.
)
artykuł:
Opinia Roberta Zaborowskiego, właściciela Piekarni Zaborowscy
artykuł:
Porady prawne. Leasing operacyjny samochodu osobowego
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Nasza inność to atut. Rozmowa z Hubertem Sokołowskim, współwłaścicielem tradycyjnej piekarni "Prawdziwy chleb" w Stoczkach-Porąbkach
artykuł:
Jak uczynić firmę doskonalszą od wewnątrz. Odc. 10. Zaangażowany pracownik daje więcej
(
Ropiejko J.
)
artykuł:
Systemy planowania dla branży piekarskiej i cukierniczej dają większą elastyczność i obniżają koszty. Najlepsze są systemy bezpośrednio zintegrowane z oprogramowaniem ERP
(
Stec A.
)
artykuł:
Jak wybrać posadzkę do piekarni lub cukierni? 5 kluczowych właściwości, na które trzeba zwrócić uwagę
(
Jakóbczak P.
)
artykuł:
Porady prawne. Zakup owoców od rolnika ryczałtowego
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Porady prawne. Zakup owoców do produkcji
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Czas wesel trwa
artykuł:
Wymagania obligatoryjne - ważne orzeczenie NSA
(
Gubala W.
)
artykuł:
Czystość zaczyna się od drzwi
(
A.L.
)
artykuł:
Prowadzenie akt pracowniczych. Co znaczy "oddzielenie dla każdego pracownika"?
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzyńskiej. Soczyste ananasy
(
Sarzynska I.
)
artykuł:
Multi Washer - efektywne mycie koszy, forem i wózków
artykuł:
Czekoladowy świat Joanny Profus
(
Profus J.
)
artykuł:
Gdzie szukać pracowników
(
Stefanska J.
)
artykuł:
Piekarzu, czy wiesz, że... Higiena w piekarni to nadal temat trudny? Każdy zakład produkujący żywność powinien znać procedury HACCP wraz z Dobrą Praktyką Higieniczną i Produkcyjną (GHP-GMP). Czy w zakresie procedur tychże systemów mieści się higiena produkcyjna? Pytanie retoryczne. Przecież każdy odpowie, oczywiście TAK. I tu ze słowem oczywiście mamy pewien problem natury wykonawczej.
(
Jarosz K.
)
artykuł:
Guggenberger - myjka do wszystkiego
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.