PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2011 | 46 | 08 |
Tytuł artykułu

Krioprotekcyjny wpływ lecytyny na właściwości mrożonego mięsa

Warianty tytułu
EN
Cryoprotective effect of lecithins on properties of frozen meat summary
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Czasopismo
Rocznik
Tom
46
Numer
08
Opis fizyczny
s.38-42,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Technologii Chłodnictwa Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
  • Zakład Technologii Chłodnictwa Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
  • Zakład Technologii Chłodnictwa Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6e3f5598-57ac-40fd-8cab-f3c6ea0effbf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.