PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 36 | 2 |
Tytuł artykułu

Variability of anserine and carnosine concentration in the wild boar (Sus scrofa scrofa) meat

Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
36
Numer
2
Opis fizyczny
p.185-192,fig.,ref.
Twórcy
  • Animal Breeding & Production Department, Warsaw University of Life Sciences, Ciszewskiego 8, 02-786 Warsaw, Poland
autor
  • Animal Breeding & Production Department, Warsaw University of Life Sciences, Ciszewskiego 8, 02-786 Warsaw, Poland
autor
  • Animal Breeding & Production Department, Warsaw University of Life Sciences, Ciszewskiego 8, 02-786 Warsaw, Poland
autor
  • Animal Breeding & Production Department, Warsaw University of Life Sciences, Ciszewskiego 8, 02-786 Warsaw, Poland
  • Animal Breeding & Production Department, Warsaw University of Life Sciences, Ciszewskiego 8, 02-786 Warsaw, Poland
autor
  • Animal Breeding & Production Department, Warsaw University of Life Sciences, Ciszewskiego 8, 02-786 Warsaw, Poland
autor
  • Animal Breeding & Production Department, Warsaw University of Life Sciences, Ciszewskiego 8, 02-786 Warsaw, Poland
autor
  • Animal Breeding & Production Department, Warsaw University of Life Sciences, Ciszewskiego 8, 02-786 Warsaw, Poland
  • Animal Breeding & Production Department, Warsaw University of Life Sciences, Ciszewskiego 8, 02-786 Warsaw, Poland
autor
  • Genetics & Animal Department, Warsaw University of Life Sciences, Ciszewskiego 8, 02-786 Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6e2fde0b-fa4a-4bbf-a4f9-6867b20627c7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.