Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2011
|
61
|
Suppl.1
|
Tytuł artykułu
Comparison of antioxidant properties and polyphenol composition of special purpose coffees roasted in Poland
Autorzy
Pilipczuk T.
,
Kusznierewicz B.
,
Zielinska D.
,
Bartoszek A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
antioxidative property
polyphenolic composition
phenolic compound
coffee
roasting
Poland
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2011
Tom
61
Numer
Suppl.1
Opis fizyczny
p.62
Twórcy
autor
Pilipczuk T.
Chemical Faculty, Gdansk University of Technology, Gdansk, Poland
autor
Kusznierewicz B.
autor
Zielinska D.
autor
Bartoszek A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6db05b23-747a-4a06-a88e-c9ec739287c8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.