Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2013
Tom
12
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Variation in antioxidant and antimicrobial activities in Lantana camara L. flowers in relation to extraction methods
(
Manzoor M.
,
Anwar F.
,
Sultana B.
,
Mushtaq M.
)
artykuł:
Concentration of selected trace elements in Xerocomus badius mushroom bodies - a health risk for humans?
(
Mleczek M.
,
Siwulski M.
,
Kaczmarek Z.
,
Rissmann I.
,
Sobieralski K.
,
Golinski P.
)
artykuł:
Ultrasonic monitoring of fish thawing process optimal time of thawing and effect of freezing/thawing
(
Ait El Kadi Y.
,
Moudden A.
,
Faiz B.
,
Maze G.
,
Decultot D.
)
artykuł:
Cow's milk quality and energy value during different lactation stages
(
Salamonczyk E.
)
artykuł:
Effect of microwave heating on the quality characteristics of canola oil in presence of palm olein
(
Abbas Ali M.
,
Nouruddeen Z. B.
,
Muhamad I. I.
,
Latip R. A.
,
Othman N. H.
)
artykuł:
Minerals and chosen heavy metals retention in immature common bean (Phaseolus vulgaris L.) seeds depending on the method of preservation
(
Slupski J.
,
Lisiewska Z.
)
artykuł:
Association of vegan diet with RMR, body composition and oxidative stress
(
Nadimi H.
,
Yousefinejad A.
,
Djazayery A.
,
Hosseini M.
,
Hosseini S.
)
artykuł:
Optimization of process parameters for microwave-vacuum puffing of black radish slices using the response surface method
(
Pawlak T.
,
Ryniecki A.
,
Siatkowski I.
)
artykuł:
Nutritional status and nutritional habits of men with benign prostatic hyperplasia or prostate cancer - preliminary investigation
(
Goluch-Koniuszy Z.
,
Rygielska M.
,
Nowacka I.
)
artykuł:
Preparation of lactic acid bacteria fermented wheat-yoghurt mixtures
(
Magala M.
,
Kohajdova Z.
,
Karovicova J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.