Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1986
Tom
37
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Zastosowanie reakcji Hilla do oznaczeń posotałości herbicydów w materiale roślinnym
(
Klosinska J.
,
Zadrozinska J.
)
artykuł:
Jakość mikrobiologiczna wybranych środków kosmetycznych
(
Sciezynska H.
)
artykuł:
Kinetyka migracji ołowiu i kadymu z naczyń porcelanowych
(
Zawadzka T.
,
Brulinska E.
)
artykuł:
Zmiany wysokości ciała w okresie 13 lat w grupie dorosłych mieszkańców Krakowa
(
Gorynski P.
)
artykuł:
Wpływ podawania karbendazymu w diecie szczurów na niektóre parametry biologiczne i aktywność wybranych enzymów surowicy krwi i wątroby
(
Fonberg-Broczek M.
,
Potrzebnicka K.
,
Klos G.
)
artykuł:
N-nitrozoaminy, azotyny i azotany w środkach spożywczych przeznaczonych dla niemowląt i dzieci
(
Karlowski K.
,
Bojewski J.
)
artykuł:
Wpływ podawania azotynu i amidopiryny na zawartość kwasów nukleinowych wątroby szczura
(
Urbanek-Karlowska B.
,
Fonberg-Broczek M.
)
artykuł:
Ocena higieniczna środków do czyszczenia zębów
(
Piekacz H.
,
Kiss E.
,
Malanowska M.
)
artykuł:
Effect on fertility of aging female mice exposed to different doses of x-rays
(
Lenarczyk M.
,
Auerbach B. A.
,
Slowikowska M. G.
,
Gajewski A. K.
)
artykuł:
Oznaczanie migracji BHT z laminatu papier/polietylen
(
Cwiek K.
)
artykuł:
Jakość mikrobiologiczna środków spożywczych przeznaczonych dla dzieci
(
Windyga B.
)
artykuł:
Oznaczanie pozostałości antybiotyków i innych leków w środkach spożywczych
(
Rybinska K.
,
Karkocha I.
)
artykuł:
Zmiany jakościowo-ilościowe organizmów mikroskopowych występujących w wodzie z wodociągu centralnego w Warszawie
(
Ranke-Rybicka B.
,
Luczak J.
)
artykuł:
Stan sanitarny basenów kąpielowych
(
Luczak J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.