Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2021
Tom
75
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Wysokie ciśnienia hydrostatyczne jako alternatywna metoda konserwacji żywności
(
Jackowska-Tracz A.
)
artykuł:
Aspekty legislacyjne związane z zanieczyszczeniem środków spożywczych pierwiastkami szkodliwymi dla zdrowia w świetle prac Komisji Europejskiej
(
Mania M.
,
Rebeniak M.
,
Orshulayk O.
,
Chabros E.
,
Postupolski J.
)
artykuł:
Nowa żywność - prawo i praktyka z punktu widzenia nowych technologii i innowacji w przemyśle spożywczym
(
Mirosz P.
)
artykuł:
Ekonomiczne skutki zafałszowania żywności na rynku polskim
(
Kowalczyk S.
)
artykuł:
Sektor mięsa czerwonego i drobiowego w Polsce w dobie pandemii koronawirusa COVID-19
(
Mroczek R.
)
artykuł:
Układy hydrauliczne w maszynach piekarniczych
(
Towarnicki K.
)
artykuł:
Analiza rynku żywności bezglutenowej oraz rozpoznawalności systemu znakowania licencjonowanym znakiem towarowym Przekreślonego Kłosa
(
Walma A.
,
Kulik K.
,
Swiader K.
,
Rachtan-Janicka J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.