Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2011
Tom
---
Numer
07-08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07-08
artykuł:
Bez kompromisu pod względem osiągów. Rozmowa z Michałem Ferstenem, Marketing Manager, Iveco Poland Sp. z o.o.
artykuł:
Wspólne stoisko na Polagra Food to świadectwo siły branży mięsnej. Rozmowa z Łukaszem Dominiakiem, Dyrektorem Generalnym Krajowej Rady Drobiarstwa - Izby Gospodarczej
artykuł:
Dostęp do prawa żywnościowego. Zbiór wymagań prawnych on-line
(
Myskow A.
)
artykuł:
Troszczymy się o bezpieczeństwo żywności. Rozmowa z Mileną Szymańską, Food Services Manager, Justyną Domańską, Key Account Specialist, Agnieszką Karendys, Audit Manager oraz Katarzyną Kostrzewą, Audytor Intertek Poland
artykuł:
Gwarantujemy wykonanie usług najlepszej jakości. Rozmowa z Karolem Fabiańczykiem, Prezesem Zarządu Polcargo International Sp. z o.o.
artykuł:
Zapewniamy bezpieczeństwo technologiczne. Rozmowa z Mirosławem Gruchotem, prezesem firmy Magma S.A.P.
artykuł:
Bezpieczeństwo żywności pod szczególnym nadzorem. Wskazówki postępowania dla producentów żywności
(
Tynka A.
)
artykuł:
Wysoki poziom jakościowy badań. Rozmowa z Zofią Dwulit, Prezes Zarządu Laboratorium Usługowo-Badawczego Biochemik Sp. z o.o.
artykuł:
Pracujemy nad wspólnym europejskim standardem. Z Rolandem Higginsem, Dyrektorem Generalnym CEPA (the Confederation of European Pest Management Associations - Stowarzyszenie Europejskich Stowarzyszeń Pest Control) rozmawia...
(
Wojciechowski T.
)
artykuł:
Problemem jest spadek znaczenia certyfikacji. Rozmowa z Adamem Sarnaszkiem, Dyrektorem Branży System and Services Certification, SGS Polska Sp. z o.o.
artykuł:
Produkujemy wyłącznie z mięsa i to nas wyróżnia. Rozmowa ze Zbigniewem Krukiem, Właścicielem ZM Zbyszko
artykuł:
Nowe podejście do bezpieczeństwa żywności. Rozmowa z Leszkiem Sitkowskim, Dyrektorem Biura LRQA Polska
artykuł:
Szeroki asortyment i pewny łańcuch dostaw. Rozmowa z Piotrem Wasilewskim, Dyrektorem Generalnym oraz Grzegorzem Rytel, Regionalnym Kierownikiem ds. Sprzedaży Cornelius Polska Sp. z o.o.
artykuł:
Wspieramy laboratoria kontroli mikrobiologicznej. Rozmowa z Dorotą Pawluch, Dyrektor ds. Marketingu i Sprzedaży Mikrobiologii Przemysłowej bioMerieux Polska Sp. z o.o.
artykuł:
Technologia i urządzenia XXI wieku. Firma utylizacyjna SONAC Uśnice Sp. z o.o.
(
Leonkiewicz J.
)
artykuł:
Najtrudniejsze będzie utrzymanie przewagi. Rozmowa z Barbarą Groele, Sekretarzem Generalnym Krajowej Unii Producentów Soków, rozmawiała...
(
Rebelska A.
)
artykuł:
Ewolucja zapewnia bezpieczeństwa żywności. Rozmowa z Jackiem Łasakiem, Audytorem Wiodącym IFS, BRC, ISO 22000, ISO 9001, GMT+, Bureau Veritas Certification Polska
artykuł:
Pomoc we wszystkich obszarach związanych z ekologią. Rozmowa z Jerzym Toczko, członkiem Zarządu EUROBAC Organizacja Odzysku S.A.
artykuł:
Polityka jakości w malinach. Komentarz do aktualnych propozycji Unii
(
Hydzik M.
)
artykuł:
Poziom odzysku odpadów komunalnych zwiększy się. Program REKARTON a nowa ustawa o gospodarowaniu odpadami
(
Pokrywka T.
)
artykuł:
Dzięki nam produkt ma większą wiarygodność. Rozmowa z Aleksandrem Bednarskim, Prezesem Zarządu COBICO Sp. z o.o.
artykuł:
Wiarygodny partner dla sieci handlowych. Rozmowa z Grzegorzem Gańko, Prezesem Zarządu Okręgowej Spółdzielni Mleczarskiej w Sierpcu
artykuł:
Warto przestrzegać istniejących procedur. Rozmowa z dr. inż. Wojciechem Henrykowskim, Prezesem Zarządu Polskiego Centrum Badań i Certyfikacji S.A.
artykuł:
Czas na żywienie i dietę. Plany strategiczne EFSA
(
Jaworska-Luczak B.
,
Wierzba W.
,
Wisniewska I.
)
artykuł:
Produkujemy żywność najwyższej jakości. Rozmowa ze Sławomirem Hardejem, Prezesem Zarządu Okręgowej Spółdzielni Mleczarskiej w Sokołowie Podlaskim
artykuł:
Dobra praktyka laboratoryjna na co dzień. Rozmowa z Małgorzatą Rybińską-Gacek, Prezes Zarządu TUSNOVICS INSTRUMENTS Sp. z o.o.
artykuł:
Interdyscyplinarny charakter usług. Rozmowa z Krzysztofem Jankowskim, Prezesem Zarządu TUV SUD Polska Sp. z o.o., oraz Mieczysławem Obiedzińskim, Managerem Food Business Service TUV SUD Polska Sp. z o.o.
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.