Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
2013
|
3
|
Tytuł artykułu
XLI Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN 'Innowacyjność w Nauce o Żywności i Żywieniu'
Autorzy
Sterczynska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
konferencje
Krakow konferencja
technologia zywnosci
zywienie czlowieka
przetworstwo zywnosci
nowe technologie
utrwalanie zywnosci
zywnosc fermentowana
bezpieczenstwo zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2013
Numer
3
Opis fizyczny
s.33
Twórcy
autor
Sterczynska M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6cad7bab-c572-4027-ac27-0331289d0d0e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.