Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1984
Tom
32
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Przegląd nowej techniki
artykuł:
Badania efektywności zużycia energii elektrycznej w zakładach przemysłu piekarskiego
(
Wojdalski J.
)
artykuł:
Piekarnia w Dӧlzig - przedsiębiorstwo rodzinne
(
Mamos E.
)
artykuł:
Usuwanie zanieczyszczeń ferromagnetycznych z mąki
(
Sadkiewicz K.
,
Nadolny J.
,
Maciura J.
)
artykuł:
Typowe projekty piekarni - czynnikiem rozwoju bazy techniczno - produkcyjnej
artykuł:
Pomiary rozrostu ciasta za pomocą fermentografu typ BZS-3
(
Grabski J.
,
Jarmoluk M.
)
artykuł:
Cukier inwertowany jako namiastka syropu skrobiowego i metody jego otrzymywania
(
Kasprzycka J.
)
artykuł:
Organizacja pracy w piekarni
(
Kownacki J.
)
artykuł:
Współczesne uszlachetnianie mas czekoladowych
artykuł:
Rządowe zamówienia na piekarnie
(
Gladkowski A.
)
artykuł:
Maszyny i urządzenia dla piekarstwa
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.