Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Hortorum Cultus
2022
|
21
|
6
|
Tytuł artykułu
Effect of biologically active TotalHumus® and Bacterbase on the growth ex vitro of strawberry, blueberry and hip rose microcuttings
Autorzy
Mynett K.
,
Podwyszynska M.
,
Derkowska E.
,
Gornik K.
,
Sas-Paszt L.
,
Wojtania A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
biologically active preparation
ex vitro
acclimatization
Fragaria ananassa
Vaccinium corymbosum
Rosa rugosa
Rosa beggeriana
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Hortorum Cultus
Rocznik
2022
Tom
21
Numer
6
Opis fizyczny
p.7-20,fig.,ref.
Twórcy
autor
Mynett K.
Department of Applied Biology, The National Institute of Horticultural Research, Skierniewice, Poland
autor
Podwyszynska M.
Department of Applied Biology, The National Institute of Horticultural Research, Skierniewice, Poland
autor
Derkowska E.
Department of Microbiology, The National Institute of Horticultural Research, Skierniewice, Poland
autor
Gornik K.
Department of Microbiology, The National Institute of Horticultural Research, Skierniewice, Poland
autor
Sas-Paszt L.
Department of Microbiology, The National Institute of Horticultural Research, Skierniewice, Poland
autor
Wojtania A.
Department of Applied Biology, The National Institute of Horticultural Research, Skierniewice, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.24326/asphc.2022.6.1
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6c05b2d2-21c8-4135-8316-8803ea6f6d3b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.