PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 442 |

Tytuł artykułu

Studia nad wpływem wybranych czynników na wartość żywieniową, cechy jakościowe w tym stabilność oksydatywną i bezpieczeństwo oleju rzepakowego tłoczonego na zimno

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Studies on the effects of selected factors on the nutritional value, quality properties including oxidative stability and safety of cold pressed rapeseed oil

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

442

Opis fizyczny

s.1-139,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Technologii Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 159, 02-776 Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-6bd9316f-4f25-4afd-8dba-11f0d9b2eaf4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.