Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Problemy Jakości
2012
|
44
|
05
|
Tytuł artykułu
Wpływ zarządzania bezpieczeństwem żywności na jakość życia
Autorzy
Skrzypek E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
jakosc
bezpieczenstwo zywnosci
jakosc zycia
konsumenci
prawa konsumentow
zywnosc funkcjonalna
uwarunkowania jakosci zycia
warunki obiektywne
warunki subiektywne
poziom zycia
EN
food
quality
food safety
life quality
consumer
consumer right
functional food
objective condition
subjective condition
living standard
Wydawca
-
Czasopismo
Problemy Jakości
Rocznik
2012
Tom
44
Numer
05
Opis fizyczny
s.2-7,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Skrzypek E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6b49b774-b45d-4743-90d6-be15f07b3fdb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.